Veelgestelde vragen

Boekingsvragen

Als je vooraf hebt geboekt kun je snel inchecken via onze Drive Inn. Als je zonder reservering aankomt moet je eerst parkeren en een reservering maken. Op drukke dagen ontstaat er dan een wachtrij. De keuze van plaatsen is dan natuurlijk kleiner. Er is geen risico om vooraf te reserveren: je kan tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos via mail annuleren.

Maak per camper een reservering via ons reserveringssysteem.

Tijdens het online reserveren kom je een vakje tegen voor opmerkingen. Schrijf daar maximaal drie voorkeurnummers op. Het lukt eigenlijk altijd wel om een van die nummers toe te kennen. Als je maar één nummer opgeeft en dat vak is al bezet, kunnen we helaas niets betekenen. Daarom adviseren we 3 voorkeursplaatsen.

Ja, dat kan, mits er plaats is. Geef aan ons door naast wie je wilt staan, dan gaan wij kijken wat we kunnen doen. 

De naam kun je invoeren in het vakje “overige/opmerkingen “

Er is maar 1 annuleringsregel:  Je kan tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos via mail annuleren. Je ontvangt een annuleringsbevestiging.

Ja. Er zijn verschillende aanbiedingen voor wintervakantie.

Ja, op de website staan de verschillende actuele aanbiedingen vermeld.

Voorzieningen vragen

Met de Servicepas kun je gebruik maken van de volgende diensten:

  1. Camper Service Station: hier staat een automatische spoelmachine voor uw toiletcassette. Deze machine activeer je met de servicepas
  2. Warme douche: servicepas voor de paslezer zetten en douchen maar. Pas wegnemen en de douche stopt weer
  3. Stroom betalen per kWu op plaatsen met kWu stroomzuil.

Op de receptie kun je deze pas opwaarderen. Je kan met cash of PIN betalen.

Bij vertrek kun je de kaart meenemen voor een volgend verblijf of omruilen voor cash.  Inleveren gaat via de receptie.

De stroom is  dezelfde: alle stroomaansluitingen leveren 10A. Op plaatsen met een normale stroomaansluiting betaal je € 4,75 per nacht. Op een plaats met een kWu stroomzuil betaal je via de Servicepas naar verbruik (€ 0,65 per kwU).

Er zijn twee sanitairgebouwen, met in totaal 14 douches en 14 toiletten. Er zijn ook acht afwasplaatsen met warm water.

Nee. In het nabijgelegen Eersel zijn supermarkten en winkels. Via de receptie verkopen we – op bestelling – verse broodjes en croissants voor het ontbijt.

Onze camperplaats heeft geweldig zwemwater. De natuur er omheen is prachtig. Reken even mee: we hebben weken dat er 150 campers staan met gemiddelde verblijfsduur van 4 /5 dagen. Die spoelen hun toiletcassette minimaal 2 keer. Hoeveel chemisch middel verdwijnt er dan in het rioolsysteem? Wij vinden dat niet verantwoord!  Vandaar dat we tegen een aantrekkelijk tarief  (€ 13,50 per liter) een goed biologisch toiletmiddel aanbieden via de website en de receptie. We proberen onze gasten te bewegen dit middel te gebruiken in plaats van chemisch middel.

Bezoekers

Ja. Daggasten kunnen parkeren op het parkeerterrein naast de camperplaats. Het bezoekerstarief is € 2,50 p.p. en betaal je bij de receptie. 

Verblijfsvragen

Als je vooraf gereserveerd hebt, rijd je met de camper naar de Drive Inn checkin.  Daar ontvang je de laatste informatie, eventueel bestelde artikelen, antwoorden op uw vragen enz. Binnen twee minuten sta je op je plaats!

Als je niet vooraf gereserveerd hebt, dan eerst parkeren en bij de receptie een reservering maken. Op drukke dagen kan hier wachttijd ontstaan.

Vanaf 12.30 uur. Indien de plaats eerder beschikbaar is kan het eerder.

Nee, dat gaat niet. We hebben geen “halve-dag tarief”.

Gemeente Eersel, waartoe wij behoren, hanteert een onderscheid tussen camping en camperplaats. Op de camperplaats mogen alleen campers toegelaten worden.  Geen voortent, bijzettent, daktent, opblaastent enz. Enkel campers met een luifel en 1 zijwand.

Nog even dit: een auto waar je in kan slapen is nog geen camper. Een camper is een camper als deze een camperkentekenregistratie heeft.

Gemeente Eersel, waartoe wij behoren, hanteert een duidelijk onderscheid tussen camping en camperplaats. Op de camperplaats mogen alleen campers toegelaten worden. Dus geen caravans.

Ja. Deze kun je hier bekijken. Zo kan je vooraf kennis nemen van de regels. Na reservering sturen w deze regels ook mee met de reserveringsbevestiging.

Zeker, barbecueën mag op gas en electra. Niet op houtskool.

Huisdieren

Ja. Per camperplaats maximaal 3 huisdieren. Altijd aangelijnd, ook bij de camper. Je kan ook een hekje op je plaats zetten, daarbinnen kan het huisdier los verblijven. Zorg dat het huisdier niet op de plaats van de buren kan komen.

Het opruimen van eventuele ontlasting is een verantwoordelijkheid van elke huisdier bezitter. Op het terrein verstrekken we poepzakjes.

Nee. Op last van de Provincie Brabant is het sinds februari 2021 niet meer toegestaan dat huisdieren zwemmen in het water op Landgoed Duynenwater. Nergens op het terrein, dus ook niet op de Camperplaats. De uitleg van deze regel is dat het de kruisbesmetting tussen huisdier en mens moet voorkomen. Een vervelende Coronamaatregel. Het is ons opgelegd en we zullen er op moeten handhaven.

Horeca

Nee, er is op de camperplaats geen restaurant. In onze App vindt u informatie over restaurants in de nabije omgeving.