Relax en Enjoy

Reserveer hier jullie unieke camperplaats:

top platz

Kom je langs?

Ontdek de Duynenwater
camperplaatsen

Onze ruime camperplaats maakt deel uit van Landgoed Duynenwater, maar liefst 1,26 ² km water, strand en bosgebied. Een schitterend stuk natuur in Eersel, een Parel in de Brabantse Kempen met de vele wandel- en fietsroutes. Het landgoed ligt vlak bij de Belgische grens en steden als Eindhoven en Tilburg (met in de buurt de Efteling en Safaripark Beekse Bergen). Het uitgestrekte, witte zandstrand en het glasheldere water nodigen uit tot urenlang strandplezier voor jong en oud. Of u nu een plaats kiest aan het water, of aan de bosrand, Rust is er overal. Caravans of tenten worden niet toegelaten. 

Om wachttijd bij het inchecken te voorkomen boekt u het beste uw verblijf vooraf. Dat kan de avond van te voren bijvoorbeeld, maar ook als u onderweg bent naar Duynenwater. Dit voorkomt lange wachttijden bij aankomst. U kunt zowel bij het online reserveren betalen als pinnen bij aankomst. Momenteel accepteren wij geen contante betalingen vanwege Corona. We checken zoveel mogelijk buiten in zodat we geen drukte hebben in de receptie. Onze huisregels leest u via een link onder aan deze website.

Een relaxt verblijf gegarandeerd

Uitgebreide faciliteiten

Duynenwater biedt u als camperbezitter, alle moderne comfort zodat niets een relaxt verblijf in de weg staat.

 • Ons toiletgebouw met douches zijn geopend.
 • Vanaf 28-03-2021 receptieopeningstijden: 09.00 tot 19.00 uur. 
 • Restaurant Strandhuys Zuyver, Beachclub Ruby en een groot zonneterras. Bourgondisch uit eten, of actief zijn bij de Beachclub, het is aan u! Coronaproof: het restaurant is vanwege de coronamaatregelen gesloten maar we hebben een fijn alternatief: eten wordt aan de camper bezorgt!
 • Er zijn twee gebieden waar honden welkom zijn, een gebied voor honden groter dan 40 cm en een gebied voor honden kleiner dan 40 cm. Heeft u een grote en een kleine hond? Dan boekt u in de Big Dog Area. Uw eerste hond is gratis, voor een tweede of derde betaalt u bij. Drie honden is meteen ook het maximum. Uw hond dient altijd aangelijnd te zijn.
 • Receptie is vanaf 2021 in hetzelfde gebouw als Restaurant Strandhuys Zuyver.
 • Een handige Duynenwater-App verschaft u alle nuttige, noodzakelijke en Nice to Have info die u zich kunt bedenken. U kunt de App vanaf 1 april gratis downloaden in de Appstore voor Android en Apple.
 • Ons Camper Service Station is de plek waar u moet zijn voor schoon water, afvoer van grijs water, het spoelen van toiletcassettes enz. Deze voorziening werkt op een Servicepas, die u bij reserveren bestelt. Ook de warme douches werken op deze servicepas.

Een enthousiaste en betrokken familie runt Camperplaats Duynenwater. “We zijn er op gericht om het comfort voor onze gasten verder te verbeteren.”

Online reserveren, eenvoudig en snel

Zo werkt dat:

Op Duynenwater reserveert u het beste vooraf, dit voorkomt teleurstelling bij de slagboom. Dit kan snel en simpel online, via deze website.

 • Kies uw type staplaats; aan ’t strand, aan de bosrand of een huisdierenplaats,
 • Kies uw aankomst en vertrekdatum en zie direct de beschikbaarheid en prijs,
 • Naam, e-mail en gastennamen opgeven, een servicekaart bestellen,
 • Veilig online betalen en u ontvangt meteen een bevestiging in uw mailbox.
 

Een bestaande reservering verlengen werkt al even gemakkelijk. Op uw vertrekdag zelf kunt u niet meer verlengen. Onze uitchecktijd is uiterlijk 12:00 uur. Het aanbod van verblijfsarrangementen is verschillend per seizoen.

Periode: 3-11 tot 25-3 12-4 tot 29-4 | 6-9 tot 2-11 26-3 tot 11-4 | 30-4 tot 5-9
Seizoen:
Laag
Midden
Hoog
Camperstop
€ 16,95
€ 18,95
€ 19,95
Comfort
€ 16,95
€ 18,95
€ 19,95
Comfort Strand
€ 18,95
€ 19,95
€ 21,95
de Luxe strand
€ 19,95
€ 21,95
€ 24,95
Premium
€ 26,00
€ 28,00
€ 30,00

Profiteer van onze fikse korting voor langer verblijf:

Voorbeeld verblijfskosten:
21 dagen Hoog seizoen Comfortplaats geen 418,95 maar 330,97. 
Omgerekend komt dat neer op prijs per nacht van 15,70. Dat is mooi meegenomen!

Handig! Een servicepas!

Dit is een pasje waarmee u bepaalde voorzieningen “betaalt” zoals onze Camper Service Station of de warme douches.
Het tegoed op dit pasje blijft het hele lopende jaar geldig. Handig als u bij ons terug komt ☺
Bij reserveren kunt u deze kaart al bestellen zodat deze klaarligt bij uw aankomst.

Aankomst en vertrek

U kunt vanaf 12.30 uur al inchecken.
Opbouwen, stoeltjes neerzetten en… Relax en Enjoy!
De openingstijden van de receptie varieren per seizoen. Check onze App voor de actuele uiterste inchecktijden. De uitchecktijd is altijd vóór 12.00 uur.

Honden zijn welkom op Duynenwater !

In lijn met provinciale regels mogen per 1 maart honden niet meer zwemmen op Duynenwater. De redenering van de Provincie is dat het zwemwater bedoeld is voor mensen en daarom verboden is voor honden. Heel spijtig voor onze viervoeters!

Op Duynenwater is een gebied voor campers met honden die groter zijn dan 40 cm, en een gebied voor campers met honden die kleiner zijn dan 40 cm. Op de plattegrond kunt u zien waar die plaatsen gesitueerd zijn. Maar wat nou, als u een grote en een klein hond meebrengt ? Dan boekt u op een plaats waar grote honden welkom zijn. Volg a.u.b. de huisregels ten aanzien van het uitlaten van uw viervoeter en het opruimen van eventuele hondenpoep. 

Wat wil je weten?

Over Duynenwater
camperplaatsen

Wij volgen de algemeen geldende seizoensindeling in de recreatiebranche. Daarmee heeft het  laag-,  midden- en hoogseizoen elk hun eigen tariefstelling. Wat verder een rol speelt in uw totaalprijs is de keuze van ligging en afmeting van uw plaats.

De keuze is aan u  🙂  Speciale aanbiedingen of acties treft u aan in onze App (april 2021 klaar).

Let op: op het gehele terrein van Duynenwater is er een vliegverbod voor drones. 

Deze plaatsen hebben wij

Niet alle plaatsen hebben een stroomaansluiting. Desgewenst kunt u de optie ‘stroom’ aanvinken tijdens het boekingsproces.

Camperstop: een plaats voor diegene die onderweg zijn en enkel een nacht willen blijven om vervolgens weer verder te trekken. Uiteraard kun je een vervolgverblijf boeken, maar dan op een van de andere type plaatsen.

Comfortplaats: heerlijke plek aan de bosrand of open terrein, maar niet direct grenzend aan het strand (ongeveer 100 vierkante meter). 

Comfortplaats Strand: op deze plaatsen staat u direct aan het strand (ongeveer 100 vierkante meter). De Comfortplaats Strand is boekbaar vanaf twee nachten.

De Luxe Strandplaats: dit is een heerlijke grote plaats direct aan het strand (ongeveer 120 vierkante meter). De Luxe Strandplaats is boekbaar vanaf twee nachten.

Premiumplaats Strand: fijne ruime plaatsen, direct aan het strand voor de grootste campers (ongeveer 150 vierkante meter). De Premiumplaats Strand is boekbaar vanaf twee nachten.

Foto van Beachclub Ruby op Camperplaats Duynenwater

Ontdekken

Zoveel te doen in onze omgeving

Alle informatie in je broekzak

Download de Duynenwater app

Uw vakantievoorpret begint al als u in de DuyenwaterApp rondneust! Alle informatie die u wenst over Duynenwater en de omgeving handig bijeen.

 • Wat staat er op de restaurant menukaart ?
 • Hoe laat is de Beachclub open ?
 • Wat kost een lesje Suppen
 • Hoe kan ik de servicepas opwaarderen?
 • Maar bijvoorbeeld ook details over activiteiten in de regio, winkels, fietsroutes, markten, contactgegevens voor dokter of apotheek.
 

De App is constant in ontwikkeling en groeit steeds verder. U vindt de gratis App in uw App-store vanaf 1 april 2021.